Σοβαρή καταγγελία από τον βουλευτή Παύλο Χαίκάλη. Υποστήριξε ότι του πρόσφεραν χρήματα, συμβόλαια και διακανονισμό τραπεζικού δανείου. Ο Λάκης Λαζόπουλος γνώριζε την υπόθεση και δήλωσε ότι έχει δει σχετικό οπτικό υλικό (Vid)

xaikalhsΟ βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του, ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Κατήγγειλε ότι υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην εισαγγελία και πως ο ίδιος έχει καταθέσει σχετικά στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο.

Καταγγελία ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού του για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό όπου γνωστός, σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, του προσφέρει χρήματα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει καταθέσει εδώ και δύο εβδομάδες το υλικό στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο και έχει δώσει κατάθεση.

Ο κ. Χαϊκάλης, υποστήριξε ότι του προσφέρθηκαν 700.000 ευρώ σε μετρητά, διακανονισμός του τραπεζικού του δανείου και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρείες. Προσθεσε ότι για το θέμα είναι ενήμερος ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ είχε ενημερώσει και τον φίλο του ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο.

Ο κ. Λαζόπουλος στον ίδιο σταθμό είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν προκύπτει ότι ο δωροδοκών έχει σχέση με κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Για το θέμα αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου, στη μία μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.