Γ.Δασταμάνης: Ουδεμία σχέση έχει ο κ. Κουπτσίδης με το ΔΣ της ΚΕΔΕ…

DHMOTIKO SYMBOYLIOΜε την αποχώρηση μελών της Μείζονος Αντιπολίτευσης «σημαδεύτηκε» η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (17-12) στα Γρεβενά.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παλάσκας,

ανέφερε στην αρχή της συνεδρίασης, πως έχει ζητηθεί από την πλευρά της παράταξής του να μην γίνει συνεδρίαση την Τετάρτη, λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα του Επικεφαλής του Συνδυασμού Δημοσθένη Κουπτσίδη, ως Αντιπροέδρου στο εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, αλλά παρόλα αυτά δεν εισακούστηκαν.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, παίρνοντας τον λόγο είπε χαρακτηριστικά: «Ουδεμία σχέση έχει ο κ. Κουπτσίδης με την ΚΕΔΕ… Στο εποπτικό συμβούλιο που εκλέχθηκε δεν έχει σήμερα συμβούλιο… Αυτό, συνεδριάζει μία φορά τον χρόνο ή μία φορά στα 5 χρόνια»…

Στην επιστολή της, η Μείζονα Αντιπολίτευση, επίσης αναφέρει πως «γίνεται προσπάθεια φίμωσης της φωνής τους» και ζήτησε ακόμη από το Προεδρείο του Συμβουλίου «να παραδίδονται τα θέματα του Συμβουλίου, πλήρη στις προβλεπόμενες ημερομηνίες»…

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παρά τις επανειλημμένες παραινέσεις μας και παρότι έχει προηγηθεί η επισήμανση από πλευράς της παράταξης της «Μείζονος Αντιπολίτευσης» ώστε η ημερομηνία διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών να καθορίζεται μετά από συνεννόηση του Προέδρου με τους αρχηγούς των παρατάξεων, λόγω των υποχρεώσεων του επικεφαλής μας ως Αντιπροέδρου στο εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος δεσμεύθηκε περί αυτού αλλά προφανώς αποφεύγει να γίνονται συνεδριάσεις με την παρουσία του επικεφαλής μας. Θεωρούμε ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα στη προσπάθεια να φιμώσετε τη φωνή μας και να επιβάλλεται τα πιστεύω σας…

Τέλος, σημειώνουμε ότι ο Πρόεδρος οφείλει να τηρεί κατά γράμμα τη διαδικασία των συνεδριάσεων και να παραδίδονται τα θέματα του Συμβουλίου πλήρη στις προβλεπόμενες από τον κανονισμό ημερομηνίες.

Ως Μείζονα Αντιπολίτευση είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τα προβλήματα του τόπου μας αδιαπραγμάτευτα και χωρίς παρεκκλίσεις από τα πιστεύω μας. Για τους παραπάνω λόγους αποχωρούμε από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου Γρεβενών

Στην συνέχεια μέλη της αποχώρησαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
DHMOTIKO SYMBOYLIO 2

Δείτε το απόσπασμα:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.