ΑΜΕΡΙΚΗΣτα 17 του ο νεαρός μαθητής Μοχάμεντ Ισλάμ είναι εκατομμυριούχος και έχει γίνει το πρόσωπό της χρονιάς στο Stuyvesant High School της Νέας Υόρκης.



Γιος μεταναστών από την Βεγγάλη , ο Μοχάμεντ αντί να παίζει μπάσκετ με τους συμμαθητές του στα διαλείμματα των μαθημάτων, έπαιζε στο χρηματιστήριο. Το πάθος αυτό του το μετέδωσε ο ξάδερφος του και ο νεαρός Μοχάμεντ με το έμφυτο ταλέντο του έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 72 εκατομμύρια δολάρια. Τα χρήματα του έχουν επιτρέψει να αγοράσει ένα από τα αντικείμενα του πόθου του, μια πανάκριβη BMW την οποία, βέβαια,δεν μπορεί να οδηγήσει ακόμα γιατί δεν έχει δίπλωμα.

Ο Μοχάμεντ, από παριθωριοποιημένο παιδί του σχολείου του και στόχος πειραγμάτων, έχει γίνει ο πιο δημοφιλής μαθητής και διασκεδάζει με τους φίλους του στα πιο ακριβά εστιατόρια της Νέας Υόρκης όπου τους κερνάει χαβιάρι αξίας 400 δολαρίων. Μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις εξόδους του ή από παρτίδες πόκερ με λεζάντες σαν και αυτή: « Οσο περισσότερα λεφτά, τόσο λιγότερα προβλήματα».

Πάρα το γεγονός ότι έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην πιο ακριβή συνοικία του Μανχάταν, οι γονείς του δεν τον αφήνουν να φύγει από το σπίτι μέχρι να ενηλικιωθεί. Μάλιστα, η μητέρα του δεν βλέπει με καλό μάτι την ενασχόληση του γιου της με το χρηματιστήριο αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Μοχάμεντ να κάνει μεγάλα όνειρα. Θέλει μόλις τελειώσει το σχολείο να ιδρύσει το δικό του hedge fund μαζί με φίλους του και να αυξήσει τα κέρδη του σε 1 δισ. δολάρια.  Μέχρι τότε, συνεχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα του και να διοργανώνει σεμινάρια εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο έγινε πλούσιος.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.