Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Πρόσκληση από την ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ …

16 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

 ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ Δ. ΑΓΟΡΑΣΤΗ                

ΛΕΥΚΩΜΑ - ΑΓΟΡΑΣΤΗΜετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις του Λευκώματος της Ιουλίας Δ. Αγοράστη στη Θεσσαλονίκη, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα το 2012 και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο το 2013, η ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στην πόλη των Γρεβενών, τη γενέτειρα της πολλαπλώς δωρήτριας της Πόλης μας, το Λεύκωμα της με τίτλο

‘’Παίζοντας καλλιτεχνικές… καθυστερήσεις’’.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών   ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ εκτιμώντας την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά των εσόδων της διάθεσης του Λευκώματος, για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου μας προσκαλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους Πολίτες των Γρεβενών να τιμήσουν με την παρουσία τους την Ιουλία Δ. Αγοράστη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί,  την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11 π. μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη


Το Δ.Σ. της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’

This entry was posted on Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2014 at 15:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply