ΝΑΣΙΚΑΣ - ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ- ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣΘέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία καθώς και την ανάπτυξη του με την ένταξη στο ΕΣΠΑ σε συνάντηση που έγινε στη ΓΓΑ την Πέμπτη 11-12-2014 μεταξύ του Βουλευτή Κου Κοψαχείλη, του υφυπουργού Αθλητισμού Κου Ανδριανού και του Προέδρου του ΕΧΚΒ Κου Νασίκα.

Επίσης διευθετήθηκε το θέμα του εποχικού προσωπικού και εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα δημοσιευθεί η προκήρυξη των θέσεων καθώς διασφαλίστηκε και η επιχορήγηση για την μισθοδοσία μόνιμου και έκτακτου προσωπικού.

ΝΑΣΙΚΑΣ - ΕΥΤΑΞΑ -  ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΕπίσης σε συνάντηση την Παρασκευή με την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Κα Ευταξά συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας της που άπτονται την αλλαγή χρήσης όλων των εκτάσεων προκειμένου να δοθεί το σήμα λειτουργίας αλλά και απρόσκοπτα να υλοποιηθεί το master-plan και η τεχνοοικονομική μελέτη του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.

Και στις δύο συναντήσεις υπήρξε ταύτιση απόψεων και παραδοχή από όλες τις πλευρές ότι θέματα χρονίζοντα βαίνουν προς διευθέτηση και οριστική λύση .

Από την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΧΚΒ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.