Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για θέματα που αφορούν στην Διεύθυνση Δασών… (video)

13 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΥΤΑΞΑ 4Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12-12) στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών, στην Διεύθυνση Δασών, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη, της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυς Ευταξά και του Διευθυντή Δασών Γρεβενών Κωνσταντίνου Δημητρίου.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης του χώρου που ανήκει στην Διεύθυνση Δασών και που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών από τα Ιωάννινα στην περιοχή «Μάνα», η «επανέναρξη» της λειτουργίας του «Εκτροφείου Θηραμάτων» για εκπαιδευτικούς κυρίως λόγους καθώς επίσης και ο τρόπος ξύλευσης των δασών…

Δείτε όλη την συνέντευξη:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Ο Διευθυντής Δασών Γρεβενών ανέφερε στο Star-fm.gr πως μόνο μέσα στο 2014, έχουν δοθεί μέχρι τώρα 5.500 φασιανοί σε κυνηγητικούς συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας.

This entry was posted on Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2014 at 09:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply