Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: “Πολιτιστική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό” με απόλυτη επιτυχία… (εικόνες + video)

13 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

“Όλοι μαζί μπορούμε”
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - 12-12-14 Τo “αδιαχώρητο” έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12-12) στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, στην μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την συγκέντρωση τροφίμων (λάδι, γάλατα, ζυμαρικά, κονσέρβες) και ειδών Υγιεινής (ξυριστικά, σαμπουάν, σαπούνια) για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Η βραδιά συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο και τη Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών, την Ιερά Μητρόπολη και την Περιφερειακή Ενότητα, με την αρωγή της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δημοτικού Ωδείου και των συλλόγων Ελπίδα, Ερυθρό Σταυρό, Πίνδος και Ποντίων & Μικρασιατών Γρεβενών.

Το “καλωσόρισμα” του Μητροπολίτη Γρεβενών κκ Δαβίδ:

Πραγματοποιήθηκαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από το παιδικό χορευτικό τμήμα Συλλόγου Πίνδος, το χορευτικό τμήμα Γυναικών Δήμου Γρεβενών, το χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Ποντίων & Μικρασιατών Γρεβενών, το μουσικό σχήμα του Ωδείου και την χορωδία εκπαιδευτικών «Λιγεία» σε συνεργασία με το Ωδείο Γρεβενών.
10

5

12

8

3

4

2

1

7
Ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Πέτρου:

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος:

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν. Προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Πίνδος, Γιάννη Μπαϊνέτα:

Το χορευτικό τμήμα Γυναικών Δήμου Γρεβενών:

Οι Πόντιοι έχουν τον…λόγο (Γιώργος Σεβίλογλου):

Ξεκινά το Ωδείο Γρεβενών:

Η χορωδία των παιδών:

Η χορωδία εκπαιδευτικών «Λιγεία»:

Aκολουθήστε  το κανάλι μας στο Youtube εδώ

This entry was posted on Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2014 at 00:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply