ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣΚανένα άγχος δεν έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Γκινγκάμπ, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να περάσει στους «32» Europa League.

Ο προπονητής του «δικέφαλου» μίλησε επίσης για το θέμα του Τζαβέλλα, αλλά και για τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά:

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε αρχικά: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Αν θέλουμε όλος αυτός ο δρόμος μέχρι τώρα να στεφθεί με επιτυχία είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε».

Όσον αφορά το αν η ομάδα έχει άγχος: «Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος, τα έχουμε αφήσει όλα στη Παναγία, δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί δεν έχουμε άγχος και μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα».

Για τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι: «Ελπίζω στο τέλος να μην είμαι θυμωμένος και να είμαι ευχαριστημένος. Ξέρουμε ότι είναι καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί και εμείς για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, δεν υπάρχει άλλος».

Για το αν υπολογίζει τον Τζαβέλλα είπε: «Δυο κουβέντες θα πω. Είμαι εδώ για τον ΠΑΟΚ. Οποίος το καταλαβαίνει, το καταλαβαίνει, όποιος δεν το καταλαβαίνει μπορεί να σκέφτεται και να λέει ότι θέλει. Τώρα κάνει θεραπεία κάτω, ελπίζω αύριο να είναι καλά. Το θέμα του όχι μόνο είναι λήξαν, έγινε ένα λάθος από μένα γιατί θα έπρεπε να τον καλύψω, είμαι αρχηγός της οικογενείας, όταν όλοι λένε κάτι για κάποιον, εγώ απαγορεύεται να μην κάνω αυτό το αυτονόητο, άσχετα αν είχε κάνει λάθος ή όχι. Κανείς γονιός αν κάνει κάτι κακό το παιδί του δεν το βγάζει έξω και το σκοτώνει. Εγώ δεν είμαι εδώ για να προστατεύσω τον εαυτό μου, για μένα μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε, όταν συμβαίνει κάτι, όμως, με τα παιδιά, εγώ πρέπει να κάνω το αυτονόητο».

Για τους Τζιόλη και Σκόνδρα: «Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Τζιόλης κουβαλάει έναν τραυματισμό εδώ και έναν χρόνο και δεν έχει την πολυτέλεια ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς να τον ξεκουράσουμε. Και όχι μόνο σφίγγει τα δόντια του, δίνει και την ψυχή του για την ομάδα.
Τον Σκόνδρα θα τον περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, και αυτόν. Ξέρετε δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτά, γιατί δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, είτε λείπει, είτε όχι κάποιος εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να μας δώσει δύναμη η Παναγία. Έχουμε μπροστά μας τρεις στόχους, πρέπει να τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα θα γίνει ότι θέλει η Παναγία».

Τους παίκτες εκπροσώπισε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος αρχικά είπε: «Ήταν σημαντικό ψυχολογικά που είχαμε αυτές τις νίκες τελευταία, αλλά το “καλύτερο” ήταν η ήττα στην Ξάνθη, γιατί μας έφερε με τα πόδια στο έδαφος και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Η Γκινγκάμπ μπορεί να ξεκούρασε κάποιους παίκτες στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά από εμάς μόνο ο Σαλπιγγίδης ήταν στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη, από τους βασικούς. Ούτε που σκεφτήκαμε να μην δώσουμε το 100% στην Ξάνθη, απλώς δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά από την στιγμή που ξεκινάει ένα παιχνίδι δίνεις τα πάντα, χωρίς συζήτηση».

Ενώ κλείνοντας είπε: «Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι ξέρουμε ότι είναι τελικός το ματς με την Γκινγκάμπ. Όπως ήταν το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, έτσι και σε αυτό θέλουμε μόνο τη νίκη, το ξέρουν όλοι αυτό και οι οπαδοί μας και εμείς».

«Θα γίνει μεγάλο ματς», είπε ο Γκουρβενέκ

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Γαλλικής ομάδας, Ζοσελίν Γκουρβενέκ, δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι η ομάδα του προκρίνεται και με την ισοπαλία, εκείνοι δεν θα έχουν παθητικό ρόλο στον αγώνα και θα μπουν να παλέψουν για τη νίκη.

Επίσης τόνισε πως περιμένει να γίνει μεγάλος αγώνας.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα μου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό αλλά κάναμε κάποιες νίκες και ανασάναμε. Θεωρώ ότι αύριο θα γίνει μεγάλο ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας: «Υπάρχουν δύο παράμετροι. Η μία αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και η άλλη αφορά την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Το γνωρίζουμε αυτό, δεν μας προβληματίζει, με δεδομένο ότι και στην Γαλλία υπάρχουν έδρες όπως της Μαρσέιγ, της Λανς και της Μπαστιά, που μοιάζουν με του ΠΑΟΚ. Οπότε μπορεί αυτό να μας δώσει ώθηση και όχι να μας βάλει φρένο».

Για την ομάδα του:
«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παρόλο που κάναμε καλά παιχνίδια. Δεν ερχόμαστε εδώ για να κλειστούμε στην άμυνα. Θα μας πιέσει ο ΠΑΟΚ, το ξέρουμε, εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να αμυνθούμε. Αυτός ο οποίος πρέπει να σκοράρει είναι ο ΠΑΟΚ. Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι, αλλά όχι όπως το θεωρούν όλοι, είναι θέμα τακτικής. Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα παρουσιαστούμε σε παθητικό ρόλο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.