συνεντευξηΚοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαβίδ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης,  με αφορμή την κοινή φιλανθρωπική- πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνεται το απόγευμα της 12ης Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την αρωγή της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δημοτικού Ωδείου και των συλλόγων Ελπίδα, Ερυθρό Σταυρό, Πίνδος και Ποντίων & Μικρασιατών Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρόκειται για την πρώτη κοινή εκδήλωση που διοργανώνεται και μάλιστα με φιλανθρωπικό σκοπό. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!

Τα τρόφιμα και τα είδη που θα μαζευτούν θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στη Μητρόπολη, στο Σύλλογο Ελπίδα και στους κρατούμενους του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μητροπολίτης Γρεβενών κκ Δαβίδ, δήλωσε πως θα ξεκινήσουν συσσίτια από την Μητρόπολη Γρεβενών για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση…

Δείτε την συνέντευξη :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.