ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

papandreoy -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΣτην Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, (τόπο καταγωγής του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου) ανεβαίνει παραμονές Χριστουγέννων ο Γιώργος Παπανδρέου για την έκθεση φωτογραφίας «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου.

Η έκθεση φωτογραφίας έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» τον Ευ. Βενιζέλο, αφού, όπως υποστηρίζουν στην Χ. Τρικούπη «χρησιμοποιείται ως «όχημα» για την επαφή του πρώην Πρωθυπουργού με τοπικά στελέχη ανά την Ελλάδα και την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή». Η έναρξή της έγινε στο Ζάππειο την 1η Σεπτεμβρίου και συνοδεύτηκε από τα γνωστα επεισόδια κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ακολούθησε εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος Παπανδρέου «η ανάδειξη της αλήθειας μέσα από την παρουσίαση των ίδιων των γεγονότων και των πρωταγωνιστών τους, αποτελεί την καλύτερη απάντηση προς όλους εκείνους που επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία, με στόχο, αφενός μεν να αποσιωπήσουν τις ευθύνες τους, αφετέρου δε να διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα για την επίτευξη των δικών τους σκοπιμοτήτων, όπως μαρτυρούν οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχεται το έργο των υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ».

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι «σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού».

Σημειώνεται επίσης ότι η προοδευτική συμμαχία, αφορά δυνάμεις «που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Τα εγκαίνια στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μμ, με ειδική εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.