Νεκρή 24χρονη που έπεσε με ΙΧ σε αρδευτικό κανάλι
βροχηΣυνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται -σύμφωνα με την ΕΜΥ- ισχυρές βροχές στο νότιο τμήμα της Αττικής.
Στο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ επισημαίνονται:

  • Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται τη Δευτέρα στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την Ανατολική Θεσσαλία.
  • Τα έντονα φαινόμενα που εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης.
  • Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα συνεχιστούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια κατά τόπους θα είναι ισχυρά θα συνεχιστούν μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.
  • Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από τις επόμενες ώρες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και την Τρίτη.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνοδεύονται και από ισχυρούς ανέμους και θα επηρεάσουν την  ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Τρίτη τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα, Δευτέρα, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές με βελτίωση από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 οι οποίοι από το απόγευμα θα ενισχυθούν και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 7 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε πτώση κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική θα σημειωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές και καταιγίδες που τοπικά αναμένονται ισχυρές θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Σταδιακά από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, με καταιγίδες που κατά τόπου θα είναι ισχυρές κυρίως στα νότια. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Χιονιά θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10-15 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ εξασθένηση αναμένεται από τη νύχτα. Μέχρι 7 μποφόρ η ένταση των ανέμων στα πελάγη και από 14-18 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρό και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τρίτη τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, όπου πρόσκαιρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές και μέχρι το βράδυ πιθανόν και στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονιά θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά εξασθενήσουν. Στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια.

Νεκρή 24χρονη που έπεσε με ΙΧ σε αρδευτικό κανάλι
Εντωμεταξύ, τραγικό θάνατο βρήκε μια 24χρονη γυναίκα στις Σέρρες, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Κάτω Καμήλα, όταν η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Είναι το δεύτερο περιστατικό με νεκρό που σημειώνεται μέσα σε λίγες ώρες, λόγω κακοκαιρίας, στη βόρεια Ελλάδα, καθώς είχε προηγηθεί ο θάνατος του 77χρονου κτηνοτρόφου στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.