Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Το τελευταίο που είδα ήταν το στόμα του φιδιού»

5 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πώς περιγράφει ο άνθρωπος που τον κατάπιε ζωντανό ένα ανακόντα την πρωτοφανή εμπειρία του
PAUL ROSOLIEΝαι, πράγματι ένα ανακόντα κατάπιε ζωντανό τον Paul Rosolie και τώρα δίνει συνεντεύξεις.

Ο φυσιολάτρης και εραστής της περιπέτειας, έκανε πράξη την… απειλή του, να γίνει βορά δηλαδή ενός τεράστιου φιδιού και να καταγράψει την πρωτοφανή αυτή εμπειρία του. Το ιδιαίτερο αυτό υλικό θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Discovery Channel στην εκπομπή που τιτλοφορείται «Eaten Alive».

«Με γράπωσε από το πρόσωπο», λέει ο Rosolie σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly «και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το στόμα της που άνοιξε διάπλατα πριν όλα σκοτεινιάσουν. Στη συνέχεια με άρπαξε, τυλίχτηκε γύρω μου και ένιωσα την στολή να “σπάει” (σ.σ. για το εγχείρημα αυτό φοράει ειδική στολή) και τα χέρια μου να συνθλίβονται. Ήταν απόλυτα τρομακτικό»,

Ο Rosolie ανέφερε επιπλέον ότι είναι συνηθισμένος από τις αντιδράσεις των υποστηρικτών για τα δικαιώματα των ζώων. «Ανθρωποι από όλο τον κόσμο με βρίζουν κάνοντας την ευχή να αρρωστήσω με Έμπολα και να πεθάνω. Θεωρούν ότι είμαι ο Χίτλερ των ζώων», τονίζει χαρακτηριστικά.

newsbeast

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2014 at 18:08 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply