Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Biancoverde: Πως θέλει ο κόσμος του Πυρσού την ομάδα;

3 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

biancoverteΠαρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην ομάδα του Πυρσού και ειλικρινά δεν νιώθουμε άνετα από το κλίμα που πάει να διαμορφωθεί σε βάρος ανθρώπων που έχουν προσφέρει.

Θυμόμαστε το διάστημα που δεν

υπήρχε καμία διοικητική εξέλιξη για τον Πυρσό, τότε που όσοι έδειχναν κάποιο ενδιαφέρον, ήταν αδύνατο να αντέξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας. Τότε εμφανίζεται μια ομάδα επενδυτών και αναλαμβάνουν την ομάδα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξέρετε πως η συμμετοχή του Πυρσού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν γίνεται με αέρα, το αντίθετο μάλιστα, απαιτεί κάποιο σεβαστό ποσό. Άρα εδώ ξεκινάει η προσφορά, γεγονός που εμάς δε μας αφήνει αδιάφορους.

Το ζήτημα τώρα είναι, πως θέλει ο κόσμος του Πυρσού την ομάδα; Επίσης βασικό είναι γιατί αφήνει ανθρώπους που δεν ξέρουν, ούτε την ιστορία του, να διαμορφώνουν ένα κλίμα που δεν ευνοεί για βήματα προς τα εμπρός.

Οι ώρες που περνάει η ομάδα του Πυρσού είναι πολύ δύσκολες και πολύ πιθανό η ομάδα να βρεθεί αγωνιστικά στα αζήτητα όχι μόνο στο άμεσο μέλλον, υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικό για όσους κλείνουν το μάτι σε αυτήν την εξέλιξη.

Ο Πυρσός είναι η ομάδα που έγραψε ιστορία όχι μόνο για τα κατορθώματα του εντός των γηπέδων και όσοι δεν το καταλαβαίνουν, ας αφήσουν τους επόμενους να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους τους.

biancoverde

This entry was posted on Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2014 at 15:11 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply