Αυτή η ταυτοποίηση, που κρατήθηκε μυστική από τους αξιωματικούς Ασφάλειας Αττικής, περιπλέκει τη συνεργασία ανάμεσα σε μέλη διαφορετικών εγκληματικών ομάδων.

armper mpakoDNA σε ένα από τα δύο δωμάτια, που έμενε ο Αρμπέρ Μπάκο, οι συνεργοί του Κλόντι, Κούμπα, «Όλντι» και οι περιστασιακοί «επισκέπτες» του, ταυτοποιείται με άλλο γενετικό υλικό που είχε βρεθεί στον χώρο της αιματηρής ληστείας σε βάρος του 60χρονου δικηγόρου στην Πεντέλη!

Αυτή η εργαστηριακή ταυτοποίηση, που κρατήθηκε μυστική από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τη διασύνδεση-συνεργασία ανάμεσα σε μέλη διαφορετικών εγκληματικών ομάδων, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αστυνομικού λάθους στην υπόθεση της Πεντέλης, όπως και αυτό μιας παράξενης σύμπτωσης διαμονής δράστη της επίθεσης στον δικηγόρο, στο ίδιο ξενοδοχείο. Το συγκεκριμένο γενετικό υλικό δεν ταυτοποιείται με κανέναν από τους συλληφθέντες ή προσαχθέντες της υπόθεσης του Μικρολίμανου, ούτε και με τους δύο συλληφθέντες, ομογενείς από το Καζακστάν, που κατηγορήθηκαν για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του 60χρονου δικηγόρου.

Η αστυνομική ιεράρχηση των πιθανοτήτων σχετικά με την ταυτοποίηση του «ορφανού», προς το παρόν, DNA σε αυτούς τους δύο χώρους διαφορετικών υποθέσεων έχουν ως εξής:

1. Δεν υπάρχει το DNA του ασύλληπτου «Όλντι», συνεργού του Αρμπέρ Μπάκο. Μπορεί να είναι ο τρίτος συνεργός των δραστών της ληστείας του δικηγόρου.

2. Μπορεί ο τρίτος συνεργός των ληστών του δικηγόρου να έχει διαμείνει στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

3. Εξετάζεται η πιθανότητα σύλληψης «λάθος» δραστών στην υπόθεση του δικηγόρου, ο οποίος αρχικά τους είχε αναγνωρίσει και τώρα επιφυλάσσεται. Δηλαδή, δεν αποκλείεται η αιματηρή ληστεία να είναι και  έργο της συμμορίας του μακελάρη του Μικρολίμανου.

Στις 07:30 το πρωί της 3ης Νοεμβρίου 2014, δύο άτομα έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του 60χρονου δικηγόρου στην οδό Φειδίου στην Πεντέλη. Μόλις εκείνος βγήκε, μετά από διάλογο… ενός λεπτού, αρπάζουν τον χαρτοφύλακα που περιείχε 30.000 ευρώ. Τη στιγμή που αποχωρούσαν ο ένας δράστης έστρεψε το πιστόλι των 9ΜΜ προς τον δικηγόρο και πυροβόλησε. Τον τραυμάτισε στο σαγόνι. Ο 60χρονος δικηγόρος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης φαίνεται να έχει εκφράσει αμφιβολίες για τη συμμετοχή των συγκεκριμένων δραστών στην απόπειρα δολοφονίας του και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για «επίθεση που μπορεί να εκπορευόταν από επιχειρηματικά συμφέροντα» και κυρίως από υπόθεση που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια. Τα εργαστηριακά αποτελέσματα δημιουργούν νέα ερευνητικά δεδομένα και για τις δύο υποθέσεις.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.