troxaio arxeioΤροχαίο δυστύχημα, συνέβη την Τρίτη (2-12) στις 19:45 στο 4ο χιλιόμετρο της ΕΟ Γρεβενών- Βασιλίτσας, ακριβώς στο ύψος των Μύλων Αμανατίδη, όταν δύο οχήματα, ένα αγροτικό και ένα ΙΧ επιβατικό, συγκρούστηκαν μετωπικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, ο οδηγός του ΙΧ επιβατού, ο 75χρονος Χ. Λ. από το Κοσμάτι Γρεβενών ανασύρθηκε νεκρός, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε σοβαρά  μία 18χρονη  και ελαφρότερα  ο 22χρονος εγγονός του θανόντα που επέβαιναν στο ΙΧ όχημα.
Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο 34χρονος Κ.Δ. όπου επέβαινε μόνος του σ΄αυτό, ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος.
Την στιγμή του δυστυχήματος επικρατούσε έντονη βροχόπτωση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Στις 19:50 σήμερα η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από μετωπική σύγκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με Φ.Ι.Χ. αγροτικό όχημα.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος ο οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου. Επίσης διακομιστήκαν τραυματισμένοι από το ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Γρεβενών και οι δυο συνεπιβάτες του ιδίου οχήματος και ο οδηγός του Φ.Ι.Χ. αγροτικού οχήματος. Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν και επιχείρησαν έξι (6) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο (2) οχήματα

Όλοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Γρεβενών

Εικόνες από το νοσοκομείο:
NOSOKOM 3

NOSOKOM 2

NOSOKOM 1
Η τραγική στιγμή όπου η μητέρα αντικρίζει για πρώτη φορά την τραυματισμένη κόρη της:
NOSOKOM 5

NOSOKOM 4

Η 18χρονη, όπου σύμφωνα με ιατρικές πηγές έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κάκωσεις, το βράδυ.  μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος, πραγματοποιεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.