κοψαχειλησ τιμολεων Η εκδήλωση και η συμμετοχή των Γρεβενιωτώνγια τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας εδώ, στα Γρεβενά, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό και επικοινωνεί ένα διττό μήνυμα:
Μόνη προτεραιότητα όλων μας είναι η πατρίδα και όταν είμαστε ενωμένοι και ομόψυχοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.


Η παρουσία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε να θυμίσει τη συμβολή του παππού του, ως αρχηγού εθελοντικού σώματος Κρητών, στην απελευθέρωση των Γρεβενών και της Μακεδονίας μας το 1912, παλικαριών που πότισαν με το αίμα τους τη Γρεβενιώτικη γη και έγραψαν ηρωικές και λαμπρές σελίδες ιστορίας. Μακεδονία σημαίνει ελευθερία και αγάπη προς την πατρίδα μας και οι Μακεδόνες πάντοτε αποτέλεσαν και αποτελούν τον πιο ισχυρό κορμό της βάσης του κόμματός μας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών και αποφάσεων, για αυτό και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και την διάσωσή της από μεγάλες κρίσεις, εθνικές περιπέτειες και αδιέξοδα. Από τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή έως τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που κατέστησε την Ελληνική σημαία – μόνη σημαία του κόμματός μας και των κοινών μας αγώνων, αποδεικνύεται έμπρακτα και διαχρονικά ότι μόνος γνώμονας αυτής της παράταξης είναι η επιδίωξη, επίτευξη και διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έδωσε μαθήματα Δημοκρατίας, λειτουργίας των θεσμών, κοινωνικού και οικονομικού φιλελευθερισμού, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ύπαρξή μας στην Ευρώπη και για την ανάπτυξη που σημειώθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες. Για αυτό το λόγο, σήμερα, ο πρωθυπουργός και αρχηγός της παράταξης Αντώνης Σαμαράς και μαζί του, όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, τα στελέχη μας, και κυρίως η καρδιά αυτής της παράταξης, ο υπέροχος και αγνός κόσμος της, δίνουμε καθημερινά τη μάχη βγάζοντας τη χώρα από το αδιέξοδο και από την επώδυνη περίοδο της ύφεσης. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της και αυτή τη φορά πατάει σε στέρεες βάσεις.

Επουλώνοντας τις πληγές μας από την κρίση, θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι μόνη μας επιλογή στη σημερινή εποχή είναι η ενότητα και η συνεργασία, πέρα από πολιτικές ιδεοληψίες και κομματικά στεγανά του παρελθόντος. Και η Νέα Δημοκρατία καθίσταται το πολιτικό οχηματαγωγό που θα ενώσει και θα οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε μια νέα εποχή. Δεν εκφράζουμε συγκεκριμένες συντεχνίες, ούτε επιλεκτικά συμφέροντα. Το κόμμα μας εκφράζει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που θέλει να πετύχει και να προοδεύσει εγκοιτώνοντας το ατομικό και συλλογικό συμφέρον του στο ενιαίο, εθνικό συμφέρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.