Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Μισέλ Ομπάμα έφερε το 6 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο (εικόνες)

29 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ - ΟΜΠΑΜΑH Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, παρέλαβε το δέντρο των Χριστουγέννων στο Λευκό Οίκο σήμερα, κηρύσσοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.


Δύο άλογα μετέφεραν το έλατο που έχει ύψος σχεδόν 6 μέτρων στην είσοδο του Λευκού Οίκου σήμερα ενώ μία μικρή στρατιωτική μπάντα έπαιζε τα παραδοσιακά κάλαντα «Το έλατο».

Η Μισέλ Ομπάμα, μαζί με τις κόρες της Μαλία και Σάσα, οι οποίες κρατούσαν τους σκύλους της οικογένειας, το Μπο και τη Σάνι, παρέλαβαν το δέντρο, το οποίο φυτεύτηκε από τον Αμερικανό Κρις Μπότεκ σε ένα αγρόκτημα στο Λιχάιτον, στην Πενσιλβάνια.

Ο Μπότεκ κέρδισε το διαγωνισμό του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που χρηματοδότησε η Ένωση του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Ο νικητής του διαγωνισμού προσφέρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο από το 1966.

Δείτε εικόνες:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ - ΟΜΠΑΜΑ 5

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ - ΟΜΠΑΜΑ 4

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ - ΟΜΠΑΜΑ 3

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ - ΟΜΠΑΜΑ 2

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ - ΟΜΠΑΜΑ

e-go

This entry was posted on Σάββατο, 29 Νοεμβρίου, 2014 at 18:34 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply