Με συμμάχους λεμόνι, μέλι και ελαιόλαδο
meliΠολλοί είναι οι τρόποι που υπάρχουν για να διορθώσεις τις ουλές και τα σημάδια στο πρόσωπο σου που έχουν προκληθεί από ακμή ή άλλες αιτίες. Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με φυσικό τρόπο και με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

Αυτοί είναι οι πιο φυσικοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις τα σημάδια:

Πες ναι στον χυμό λεμονιού: Αν έχεις ουλές ή σημάδια, τότε έχεις εύκολα μια οικονομική και εύκολη λύση. Απλά βρέξε ένα βαμβάκι με φρέσκο χυμό λεμονιού και άπλωσέ το στην ουλή λίγες φορές την ημέρα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις λίγο χυμό λεμονιού στην ενυδατική σου κρέμα και στην συνέχεια να την απλώσεις στην επιδερμίδα σου! Θα δεις αμέσως τη διαφορά.

Με σύμμαχο το μέλι: Σίγουρα διαθέτεις λίγο μελάκι στο σπίτι σου, οπότε γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις τα σημάδια του προσώπου σου να υποχωρήσουν; Άπλωσε λίγο μέλι στα σημάδια ή τις ουλές και άφησέ το να δράσει για 20 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια ξέβγαλε με ζεστό νερό και αν δεν το ξεχνάς και το κάνεις 1-2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη του δέρματος σου.

Σκέψου την αλόη: Μπορεί να μην την έχεις στην κουζίνα σου αλλά δεν είναι δύσκολο να την βρεις. Αν έχεις έναν σημαντικό σύμμαχο στην αντιμετώπιση των ουλών με φυσικό τρόπο δεν είναι άλλος από την αλόη βέρα. Το τζελ της έχει αντιβακτηριακή δράση και βοηθάει πολύ στο να μειωθούν αισθητά οι ερεθισμοί του δέρματος ενώ βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Σε μορφή τζελ ή σε λοσιόν διάλεξε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που περιέχει αλόη για το δέρμα σου.

Όπλο σου το ελαιόλαδο: Aν κάνεις απαλό μασάζ στις ουλές σου με ελαιόλαδο, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως οι ουλές σου θα αρχίσουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά. Το παρθένο ελαιόλαδο που έχει πολλά αντιοξειδωτικά θα βοηθήσει να γίνουν πιο απαλές οι ουλές σου και θα δεις διαφορά χωρίς να σου κοστίσει αφού σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου.
Πώς θα το κάνεις; πάρε μια κουταλιά της σούπας και άπλωσε την στις ουλές σου ενώ αν είναι πιο μικρές βάλε ένα κουταλάκι του γλυκού. Θα δεις άμεσα τη διαφορά.

Womenonly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.