ΡΩΣΙΑΣε ένα στριπτιτζάδικο της Μόσχας επέλεξαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν οι παίκτες της Ρόμα, μετά την ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ το απόγευμα της Τρίτης, αλλά οι παπαράτσι για κακή τους τύχη τους εντόπισαν.

Οι παίκτες των «τζιαλορόσι» θα έφευγαν το πρωί της Τετάρτης και μετά το ματς είχαν το… ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν. Κάποιοι από αυτούς βγήκαν από το ξενοδοχείο τους γύρω στις 2 τα ξημερώματα και ο πρώτος προορισμός ήταν μια βόλτα στην Κόκκινη Πλατεία, όμως σύντομα ο προορισμός τους άλλαξε και κατέληξαν σε ένα στριπτιτζάδικο που έχει το όνομα «Egoist Gold».

Σύμφωνα με το «sport.ru» ο Τότι δεν ήταν μέσα στους παίκτες που νυχτοπερπάτησαν, αλλά ο Μάρκο Μποριέλο και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ήταν.

Μετά από περίπου μια ώρα οι παίκτες έφυγαν, αλλά συναντώντας στην έξοδο του μπαρ παπαράτσι δημιουργήθηκε μια ένταση και κάποιος από αυτούς είπε σε μια γυναίκα: «Θα σε χτυπήσω άσχετα από το γεγονός ότι είσαι κορίτσι!»

Την συγκεκριμένη φωτογράφο πλησίασε μετά από λίγο, ο παντρεμένος και με δυο παιδιά, Ντε Ρόσι, ο οποίος της είπε: «Απλά ήθελα να πάω μια βόλτα στην Κόκκινη Πλατεία. Αλλά μετά εκείνοι αποφάσισαν να έρθουν εδώ και με κάλεσαν. Ειλικρινά, δεν έκανα τίποτα. Απλά έβλεπα και ούτε καν ήπια. Μπορείς να καταστρέψεις την οικογένεια μου»

Η φωτογράφος μετά από αυτό έσβησε τις φωτογραφίες, που είχε τραβήξει εκείνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.