ΕΣΤΙΑΣΗΠρος τον Διευθυντή του Πολιτικού

Γραφείου του Πρωθυπουργού
Κύριο Μπούρα
Κύριε Διευθυντά
Σκοπός της  επιστολής διαμαρτυρίας,  είναι η ρύθμιση των χρεών προς τους Ο.Τ.Α.

Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις μας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργ. Ντινόπουλο και παρ όλες τις ενημερώσεις που του κάναμε και δείχνοντας μας ότι κατανοεί τα προβλήματα που είχαν προκύψει από το προηγούμενο Νομοσχέδιο και ομολογούμε ότι έδειξε κατανόηση στα πρόστιμα μαμούθ που μας επιβάλλονται, κατανοήσαμε ότι θα πηγαίναμε σε ένα  Νομοσχέδιο που δεν θα υπήρχαν πρόστιμα και προσαυξήσεις και θα ρυθμίζαμε τα πραγματικά μας χρέη.

Δυστυχώς το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε καθιστά αδύνατη τη ρύθμιση λόγω της ύφεσης στην Οικονομία της χώρας.

Θα σας παρακαλούσαμε ιδιαίτερα λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε και επειδή μιλάμε για ένα μεγάλο κλάδο με 120.000 επιχειρήσεις με 300.000 εργαζόμενους και για 200.000 τα συνβοηθούντα μέλη των οικογενειών μας, σας πληροφορούμε ότι έχουμε τις λιγότερες απώλειες σε εργατικό δυναμικό από άλλες επαγγελματικές τάξεις.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να δώσετε τη δέουσα προσοχή προς αυτό το κλάδο και να συμβάλλεται στο δίκαιο αίτημα μας.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚEΔΑΣΗΣ

  1. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ
  2. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
  3. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  4. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
  5. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
  6. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
  7. ΒΕΛΒΕΝΤΟ
  8. ΣΕΡΒΙΑ
  9. ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  10. ΔΕΣΚΑΤΗΣ
  11. ΣΕΡΒΙΑ
  12. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.