Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για το Action 24, δίνει προβάδισμα 5% στο ΣΥΡΙΖΑ

26 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΠροβάδισμα πέντε μονάδων δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Η αξιωματική αντιοπολίτευση συγκεντρώνει ποσοστό 27% στην ερώτηση πρόθεσης ψήφου, έναντι 22% που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία, στην δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το κανάλι Action 24. Τα ποσοστά αυτά δεν παρουσιάζουν καμία μεταβολή σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας.

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 7% και έρχεται τρίτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,5%. Το ΚΚΕ και Το Ποτάμι καταγράφουν ποσοστά προτίμησης 6% ενώ ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και η ΔΗΜΑΡ με μόλις 1%, όσο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 32%, έναντι 28% για τον Αλέξη Τσίπρα.


Η δημοσκόπηση έγινε τηλεφωνικά, με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου, στο χρονικό διάστημα από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2014, σε δείγμα 1.031 ατόμων πανελλαδικά.

 

πρώτο θέμα

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, 2014 at 17:28 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply