Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε το yυμvό reality που γυρίστηκε το καλοκαίρι στην Ελλάδα (pics+video)

26 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μυστικά γυρίσματα σε ελληνικό νησί
REALITY«Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα»: αυτός είναι ο τίτλος του yυμvού ριάλιτι που γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού σε απομονωμένο ελληνικό νησί. Πιθανολογείται πως η τοποθεσία ήταν στα ανοικτά της Λήμνου, κάπου κοντά στο τουρκικά παράλια.

Η μετάδοση του reality θα ξεκινήσει σύντομα και οι υπεύθυνοι των σταθμών αναμένουν να γνωρίσει επιτυχία, όπως συνέβη και με την πρώτη εκδοχή του σόου, που προβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από το ολλανδικό κανάλι RTLS με τίτλο «Adam Zkt Eva» και γυρίστηκε σε ένα εξωτικό νησί στον Παναμά. Συγχρόνως άρχισε να παίζεται στις 21 Οκτωβρίου και στην Ισπανία, με τον τίτλο «Adam y Eva».

Το concept

Ένας άντρας ή μία γυναίκα προσεγγίζει ένα έρημο και απομονωμένο νησί με σχεδία, θυμίζοντας ναυαγό. Στη στεριά, μένει εντελώς yυμvός ή yυμvή, βουτάει στο νερό, ενώ η κάμερα καταγράφει από ψηλά τη διαδρομή προς την παραλία. Μετά από λίγη ώρα εμφανίζεται ακόμα ένας άντρας ή μία γυναίκα, επίσης yυμvοί, και το φλερτ αρχίζει. Την πρώτη τους νύχτα οι παίκτες πρέπει να κατασκευάσουν ένα κατάλυμα και μαγειρέψουν  την τροφή τους με ό,τι υπάρχει διαθέσιμο ή να ψαρέψουν στη θάλασσα.

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τους yυμvούς διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν καλυμμένα τα επίμαχα σημεία, αν και αποφεύγονται τα κοντινά πλάνα στα γεvvητικά όργανα. Το πρόμο του παιχνιδιού αναφέρει πως πρόκειται για την «αναζήτηση του έρωτα με τον πιο αγνό τρόπο».

Παρόλο που δεν περιέχει εpωτικές συνερεύσεις, η εκπομπή θεωρείται αρκετά τολμηρή, αλλά η έμφαση δίνεται μάλλον στο ρομαντισμό της προσέγγισης των ζευγαριών, με μια γερή δόση χιούμορ. Σε ένα τρέιλερ, μία νεαρή διαγωνιζόμενη ομολογεί ότι της στάθηκε αδύνατο να μην κρυφοκοιτάξει το πeος του άντρα, αν και είχε πείσει τον εαυτό της ότι δεν θα το έκανε.

Την επόμενη ημέρα εμφανίζεται ακόμα ένα πρόσωπο, ή και περισσότερα, για να διεκδικήσουν επίσης το ενδιαφέρον του παίκτη που πρωταγωνιστεί. Αυτός αποφασίζει ποιον ή ποια στέλνει εκτός παιχνιδιού. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται στο 4ο επεισόδιο, καθώς το ραντεβού τους ανανεώνεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Όπως αναφέρει και το διαφημιστικό, ενώ οι περισσότεροι έρωτες ξεκινάνε ντυμένοι και καταλήγουν yυμvοί, εδώ γίνεται ακριβώς το ανάποδο.

Στην περίπτωση των γυρισμάτων που έγιναν στην Ελλάδα, μία γυναίκα που την επέλεξε ο «Αδάμ» για «Εύα» του, τον απέρριψε τελείως και δεν τον ακολούθησε ούτε καν μέχρι το ξενοδοχείο. Η Ελλάδα επιλέχτηκε από την εταιρεία παραγωγής λόγω του ήλιου, της θάλασσας, των ερημικών νησιών με την άγρια ομορφιά, αλλά κυρίως εξαιτίας του ότι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στις χώρες τους και έτσι μπορούν οι διαγωνιζόμενοι, τα μέλη της παραγωγής και οι συντελεστές της σειράς να πηγαινοέρχονται πιο εύκολα και με λιγότερο κόστος.

e-daily

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, 2014 at 22:29 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply