Αστυνομικές ειδήσεις από την Δυτική Μακεδονία

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣΣύλληψη 50χρονου σε περιοχή των Γρεβενών

Το Σάββατο (22-11-2014) το μεσημέρι στη Βάρη Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, συνέλαβαν έναν 50χρονο, γιατί βγαίνοντας από το καφενείο του χωριού και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα.

Κυνηγετικό όπλο και δύο (2) φυσίγγια κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Καστοριά

Το Σάββατο (22-11-2014) το πρωί, στο 2ο χλμ. της Εθνικής οδού Καστοριάς –Γρεβενών (περιοχή Πέτρα), επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα 62χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς.

Σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπόριου στην Κοζάνη και στο Νυμφαίο Φλώρινας

Το Σάββατο (22-11-2014) το πρωί στην Κοζάνη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, ένας 37χρονος, γιατί ασκούσε υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση προϊόντα ένδυσης, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Επίσης, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στο Νυμφαίο Φλώρινας, συνελήφθησαν επίσης το Σάββατο (22-11-2014) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, δύο άτομα 62 και 73 χρονών, γιατί δέθεταν υπαίθρια προς πώληση τρόφιμα, στερούμενοι την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Προϊόντα ένδυσης και τρόφιμα αφού κατασχέθηκαν, στην συνέχεια καταστράφηκαν.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κ.κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Κοζάνης και Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.