ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ OFFSHORE
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Μέσω της εκπομπής του σε τηλεοπτικό κανάλι θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφορικά με την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη για τις offshore και τις φερόμενες μίζες από τα εξοπλιστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για αθλιότητες και αστειότητες σημειώνοντας ότι «η βρωμιά περί μίζας δεν θα περάσει. Θα εκπέσει και θα ευτελιστεί».

«Εμπλεξαν μαζί μου» τόνισε από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΡΤ ο κ. Καρατζαφέρης για να προσθέσει «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τους κανόνες πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και τους κανόνες πολιτικής αγυρτείας».

Μάλιστα ο κατηγορούμενος για δύο, τουλάχιστον, κακουργήματα, πολιτικός έκανε λόγο για «κουμπαρά» και προσπάθησε να συνδέσει την παραπομπή του με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Προσφέρουν ασυλία με αντιπαροχή την ψήφο. Γνωρίζουμε για τα παιχνίδια που στήνουν, για τον κουμπαρά. Τεράστιο κουμπαρά με καρέκλες, καρότα και μαστίγια για να πιάσουν τους 180» σημείωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Δείτε:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.