Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση εντοπίστηκε στην Κοζάνη

16 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2Σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης βρέθηκε σορός, που φέρεται ότι ανήκει σε 28χρονο Αλβανό, τα ίχνη του οποίου αγνοούντο τους τελευταίους μήνες.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό φρεάτιο κοντά στο χωριό Καλονέρι της Κοζάνης και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου μέσω εξέτασης DNA να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον 28χρονο, όπως επίσης να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου, που από τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης φαίνεται ότι συνδέεται με εγκληματική ενέργεια.

Όπως έγινε γνωστό, το παραπάνω σημείο υπεδείχθη από Αλβανό υπήκοο που κρατείται προσωρινά σε φυλακές της χώρας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 52χρονου ομοεθνούς του το περασμένο καλοκαίρι στην ίδια περιοχή.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας ακόμη Αλβανός υπήκοος, ενώ, σύμφωνα με τις τότε έρευνες της Αστυνομίας το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κοζάνης ερευνούν τώρα εάν το τελευταίο μακάβριο εύρημα συνδέεται με τη δολοφονία του 52χρονου κι αν οι δράστες είναι οι ίδιοι.

This entry was posted on Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, 2014 at 21:37 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply