Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Χριστόφορος Ζωγράφος, αναπληρωτής πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

xristoforos zwgrafosΔολοφονική επίθεση με στόχο τον αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ), Χριστόφορο Ζωγράφο, καταγράφηκε χθες το βράδυ στον Κολωνό. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος πρώην διαιτητής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, λίγος πριν από τις 23:00, δέχθηκε την επίθεση δύο αγνώστων όταν βάδιζε στην οδό Δελερεφόντου. Στον αριθμό 8 της συγκεκριμένης οδού, δύο άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα προσέγγισαν τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο συνεπιβάτης κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα και επιτέθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον του 45χρονου, χτυπώντας τον με σιδηρολοστό στο κεφάλι και γροθιές στο πρόσωπο.

Με γρήγορες κινήσεις επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα του συνεργού του και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για την εκτίμηση της κατάστασής του. Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχει υποστεί διάσειση.

Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες, ενώ άμεσα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών και ενδεχομένως στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Αντίστοιχες επιθέσεις έχουν δεχτεί το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Τσαχειλίδης και ο Δημήτρης Καλύβας.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.