Κιμ ΚαρντάσιανΞέρει να πουλάει τον εαυτό της και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά: Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε πλουσιότερη κατά 15 εκατομμύρια δολάρια τουλάχιστον, αφού το παιχνίδι για τα κινητά τηλέφωνα που φέρει το όνομά της έχει γίνει viral στο iTunes.

Το game «Kim Kardashian: Holywood» έχει «τινάξει τη μπάνκα στον αέρα»: Εχει γίνει συνώνυμο του Candy Crush, καθώς από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, έχει κέρδη 51 εκατομμύρια δολάρια όταν η παγκόσμια αγορά παιχνιδιών για κινητά έχει 17 δις δολάρια κέρδη. Οχι κι άσχημα για την celebrity Καρντάσιαν την επιτυχία της οποίας ζηλεύουν πλέον άλλες διασημότητες του Holywood και θέλουν να την αντιγράψουν.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έχει στόχο να μετατρέψει ο παίκτης μια ανερχόμενη διασημότητα σε παγκόσμιο αστέρα, συναντώντας τους κατάλληλους ανθρώπους, πηγαίνοντας στα σωστά πάρτι και αγοράζοντας τα σωστά ρούχα με τις οδηγίες της Kim. Η Καρντάσιαν έχει ήδη 25 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και 20 εκατομμύρια στο Instagram.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.