“Ο Μητσάρας ζει…” σύμφωνα με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Δείτε πρόσφατη φωτογραφία του

mhtsaras“Στη νέα προσπάθεια του “Τούνελ” για τον εντοπισμό του “Μητσάρα” τα τηλέφωνα πήραν φωτιά”, αναφέρει το site της Αγγελικής Νικολούλη.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν ανέφεραν στην εκπομπή της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, ότι τον είδαν πρόσφατα στον Πειραιά κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό, στο Νέο Κόσμο και στην Καλλιθέα.

Η εικόνα που δίνουν είναι ενός πολύ αδυνατισμένου άνδρα, γεγονός που μαρτυρά και η πρόσφατη φωτογραφία του που στάλθηκε στο “Τούνελ”.

Πριν λίγες ημέρες, η αδελφή του Αναστασία Γαλάνη βρέθηκε στο στούντιο του “Τούνελ”. Όπως είπε έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους αλλά πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος του.

Ο “Μητσάρας” είναι ο Δημήτρης Γαλάνης 61 χρόνων, που κάποιοι εμφάνισαν στο διαδίκτυο ως νεκρό. Είναι χαρακτηριστική φυσιογνωμία στους χώρους των γηπέδων και φανατικός φίλος της ομάδας του Πανιώνιου. Δήλωνε δυναμική παρουσία και στους κοινωνικούς αγώνες και τα μηνύματα που εμφάνιζε στα πλακάτ του, έκαναν θραύση στο διαδίκτυο.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.