Δύο χωριά ψάχνουν τους υπερ-τυχερούς των 18 εκατομμυρίων ευρώ στο Τζόκερ. Ο αλλοδαπός, οι νιόπαντροι, οι ηλικιωμένοι και οι φοιτήτριες…

ΤΖΟΚΕΡΤο κυνήγι θησαυρού μόλις ξεκίνησε. Ποιοί είναι οι κάτοχοι των δύο μαγικών δελτίων που κέρδισαν από 9,2 εκατομμύρια ευρώ μετά από τα 15 συνεχόμενα τζακ ποτ;

Τα σενάρια που διακινούνται μεταξύ Πέλλας και Κορίνθου, με τον κόσμο να κατακλύζει τα δύο πρακτορεία στα οποία παίχτηκαν τα δελτία, προκειμένου να γίνουν επιτέλους γνωστά τα ονόματα των τυχερών, είναι πολλά και εντελώς αντιφατικά μεταξύ τους.

Το «χρυσό» πρακτορείο στην Κόρινθο
Το «χρυσό» πρακτορείο στην Κόρινθο

Στο αγροτικό χωριό Γαλατάδες Πέλλας, το δελτίο των 11 ευρώ ήταν έτοιμο από το πρακτορείο, ενώ στην Κόρινθο το χρυσό δελτίο των 10 ευρώ ήταν τυχαίας επιλογής, με νούμερα που δίνει το ειδικό μηχάνημα, ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει είναι τα ονόματα.

Κόρινθος… Σενάριο πρώτο, οι φοιτήτριες

Μία φήμη θέλει πίσω από το δελτίο να βρίσκονται τρεις φοιτήτριες από την Καστοριά -μία εκ των οποίων κατάγεται από την Κόρινθο. Η ιστορία ότι τα κορίτσια, μην μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους, ανάρτησαν σχόλια στο facebook, τα οποία στη συνέχεια διέγραψαν, φοβούμενες ακόμη και για τη ζωή τους, κυκλοφορεί από χθες. Τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σενάριο δεύτερο, πιτσιρικάδες ή, νιόπαντροι ή, ηλικιωμένοι (ή όλα)

Δύο νέοι ηλικίας 20 – 25 χρονών είναι οι τυχεροί, αλλά ούτε αυτό το σενάριο επιβεβαιώνεται, μια και η άλλη εκδοχή του σεναρίου είναι ότι πρόκειται για νιόπαντρο ζευγάρι. Ακούστηκε όμως και ότι πιθανώς ζευγάρι υπάρχει στην ιστορία, μόνο που είναι ηλικιωμένο.

Γαλατάδες Πέλλας…

Στην περίπτωση της Πέλλας το σενάριο θέλει ο νικητής να είναι αλλοδαπός. Το όργιο φημών δεν έχει τέλος…

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.