ΖΙΩΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΜε αφορμή τη συγκρότηση του νέου ΔΣ του ιατρικού συλλόγου Γρεβενών συγχαίρουμε εγκάρδια τους νεοεκλεγέντες γιατρούς στη θέση αυτή και τους ευχόμαστε να διατηρήσουν ό,τι και οι προηγούμενοι σε σχέση με την εξυπηρέτηση των ασθενών συνανθρώπων μας, αλλά και με την τίμια εκπροσώπηση των συναδέλφων τους όπου δει.

Προσωπικά γράφω αυτό το αφιέρωμα, γιατί κρατώ αναμνήσεις, που μου άφησαν βαθιά ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο συγκεκριμένα του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΔΣ, σε δύσκολες οικογενειακές συγκυρίες και στις οποίες τους εκτίμησα πρώτα ως επιστήμονες, ύστερα για το ακριβό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή τους, και τρίτον γιατί συγχρόνως ήταν και πολύ ανθρώπινοι.
Η ανθρώπινη συμπεριφορά σήμερα νομίζω πως λείπει από πολλούς συναδέλφους τους, ενώ αυτή είναι σίγουρα μέρος της θεραπείας του ασθενή.
Κάθε ασθενή.
Οποιασδήποτε μορφής ασθένειας.

Παρακαλούμε γι΄αυτό τους νεοεκλεγέντες στο ΔΣ γιατρούς να υπενθυμίζουν στους συναδέλφους τους ότι σήμερα οι άνθρωποι έχουν πρώτα και περισσότερο ανάγκη από ανθρωπιά.
Κι είναι και ασθενείς που θεραπεύονται και μόνο μ΄αυτήν.
Ας μην τους την στερούν.
Κι αυτό το μήνυμα ευχόμαστε να το μεταφέρουν όσο πιο μακριά.
Και πιστεύουμε ότι έτσι θα συμβάλουν, ώστε ο κλάδος τους, που τελευταία πολλά σκάνδαλα του έχουν υποβιβάσει την αξία του στη συνείδησή μας, να αρθεί στο ύψος της αποστολής του.

Καλή δύναμη.
Ζιώγα Κατερίνα


ΥΓ Star-fm.gr: Εάν μαθαίναμε κι εμείς τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στον Ιατρικό Σύλλογο Γρεβενών, θα ήταν καλύτερα, τουλάχιστον για τους αναγνώστες μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.