ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣΜέχρι το τέλος του 2015 θα λειτουργεί το πρώτο στη χώρα μας αποτεφρωτήριο νεκρών. Επιστολές Μπουτάρη σε γραφεία κηδειών για τον σχετικό διαγωνισμό.

Με τη φράση «οι παπάδες μπορούν να λένε ό,τι θέλουν» και ότι «ουδείς υποχρεώνεται να έχει κηδεία» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρης ανακοινώνει ότι ως το τέλος του 2015 θα λειτουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης».

«Το προχωρώ το θέμα, δεν το έχω εγκαταλείψει» λέει, για να αποκαλύψει ότι απέστειλε επιστολή σε πέντε γραφεία κηδειών για να τα βολιδοσκοπήσει εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν στον πλειοδοτικό διαγωνισμό που πρόκειται να υπάρξει, με τη διευκρίνηση ότι το αποτεφρωτήριο δεν θα ανήκει στον Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά σε ιδιώτες.

Επιχειρεί μάλιστα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια της γραφειοκρατίας (γιατί μπορεί η Βουλή να ψήφισε αποτεφρωτήριο αλλά η γραφειοκρατία παραμένει). Και ποια είναι αυτά -πάντα κατά το ίδιο δημοσίευμα; Επιλογή τοποθεσίας, θέση οικοπέδου, περιβαλλοντικές μελέτες, άδειες κ.τ.λ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.