Οι γούρικοι πράκτορες…

ΤΖΟΚΕΡ

Δύο νικητές ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ και οι οποίοι κερδίζουν από 9.199.462 ευρώ.

Τα δυο τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε Πέλλα και Κόρινθο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των υπερτυχερών.


Έκπληκτος, αλλά  και χαρούμενος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο χωριό Γαλατάδες της Πέλλας, εκεί όπου παίχτηκε το ένα από τα δύο “χρυσά” δελτία της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ, που μοίρασε συνολικά περίπου 18,4 εκατομμύρια ευρώ.

Με ένα τυποποιημένο δελτίο από το πρακτορείο, αξίας μόλις 11 ευρώ, ο μεγάλος υπερτυχερός από το χωριό της Πέλλας κατάφερε να εξασφαλίσει 9,2 εκατομμύρια ευρώ. “Θα μού κοπεί το αίμα” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Αναστάσιος Τσίου που μαζί με την αδελφή του Αναστασία είναι οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου.

Από χθες, όλο το χωριό κινείται στους ρυθμούς του τυχερού παιχνιδιού, ενώ το τηλέφωνο στο πρακτορείο χτυπάει αδιάκοπα από φίλους που θέλουν να συγχαρούν τον Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του Αναστασία που είναιοι ιδιοκτήτες του πρακτορείου, επιθυμώντας ταυτόχρονα να μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός.

“Όλο το χωριό μπορεί να ζήσει μ’ αυτό το ποσό” σημείωσε ο Αναστάσιος Τσίου, ο οποίος περιμένει με αγωνία τον “χρυσό” νικητή στο πρακτορείο του. Ωστόσο, πιθανολογεί πως η “αποκάλυψή” του θα γίνει μέσω δικηγόρου.

Όσο για την “ταυτότητα” του νικητή, ο Αναστάσιος Τσίου δεν είναι βέβαιος για ποιον πρόκειται. Μπορεί να είναι κάποιος με αγροτική ζωή, όπως οι περισσότεροι στην περιοχή ή ένας πιτσιρικάς που μαζί με τη μαμά του ή τον μπαμπά του ήρθε και έπαιξε το δελτίο, επεσήμανε.

Τα νούμερα του Τζόκερ των 18.000.000 ευρώ είναι εδώ

Αυτοί είναι οι γούρικοι πράκτορες

Ο Αναστάσιος Τσίου από την Πέλλα, παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, λίγο μετά την κλήρωση, έγραψε στο Facebook: «Μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά αλλά και την έκπληξή του που σε ένα εκ των δύο πρακτορείων που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο ήταν το δικό του.

Από χθες, όλο το χωριό κινείται στους ρυθμούς του τυχερού παιχνιδιού, ενώ το τηλέφωνο στο πρακτορείο χτυπάει αδιάκοπα από φίλους που θέλουν να συγχαρούν τον Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του αλλά και να μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός.

«Όλο το χωριό μπορεί να ζήσει μ’ αυτό το ποσό» σημείωσε ο Αναστάσιος Τσίου, ο οποίος περιμένει με αγωνία τον «χρυσό» νικητή στο πρακτορείο του. Ωστόσο, πιθανολογεί πως η «αποκάλυψή» του θα γίνει μέσω δικηγόρου.

Ιδιοκτήτης του δεύτερου πρακτορείου του ΟΠΑΠ είναι ο Kώστας Μπαμπεδάκης ο οποίος διατηρεί το πρακτορείο του στην Κόρινθο. «Το Γούρικο», όπως ονομάζεται. Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο, πατέρας τριών παιδιών παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν από πέντε περίπου χρόνια το πρακτορείο.

Λίγο μετά την κλήρωση σε δηλώσεις του στο sfedona.gr, Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το απίστευτο ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ’ όλα υγεία» τονίζει ο γούρικος πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από τη χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.