Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποσβέσουν τις μέχρι στιγμής επιτυχίες τους
ολυμπιακοσ
Ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ στο Τορίνο (21:45, Novasports2) θέλει να αποσβέσει  τις νίκες τους στο Καραϊσκάκη με τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας.

Κόντρα στη Γιουβέντους ψάχνει το αποτέλεσμα που είναι ικανό να τον φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν χάσουν στην Ιταλία τότε θα χρειάζονται απλώς μια νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Μάλμε για να κλείσουν θέση για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Αυτό φυσικά το γνωρίζει καλά ο Μίτσελ, όπως καταλαβαίνει ότι οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι για ρεβάνς του 1-0.

Στα αγωνιστικά ο Ισπανός προπονητής δεν έχει ξεκαθαρίσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Σίγουρη θέση πρέπει να θεωρείται πως θα έχουν οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας, Μαζουακού και Ελαμπντελαουί στα άκρα της, οι Μανιάτης, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, ο Ντομίνγκες σε ρόλο μεσοεπιθετικού και ο Μήτρογλου σαν φορ.

Από εκεί και πέρα, ο Κασάμι έχει τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα, παρότι υπάρχει η λύση του Φουστέρ, που μπορεί να δώσει τρεξίματα, αλλά και του Αφελάι.

Στην αποστολή υπάρχουν ακόμη οι Μέγερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ και Διαμαντάκος, αλλά πέντε παίκτες θα αποκλειστούν για να προκύψει η 18άδα.

Να σημειωθεί ότι στο Τορίνο ο Ολυμπιακός έχει μόνο ήττες, 2-0 το 1967, 2-1 το 1999 και το εφιαλτικό 7-0 του 2003.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται 2.300 φίλοι του, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον. Στον άλλο αγώνα του ομίλου αναμετρώνται Μάλμε-Ατλέτικο.

Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 6 (4-4)
Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3)
Γιουβέντους 3 (2-2)
Μάλμε 3 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (24/11)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός (21:45)
Μάλμε-Γιουβέντους (21:45)

Τελευταία αγωνιστική (9/12)
Ολυμπιακός-Μάλμε (21:45)
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.