Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστίες από την ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

4 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΕΩΤ ΕΕΜετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. της 2ας Νοεμβρίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, υποψηφίους και ψηφοφόρους όλων των συνδυασμών καθώς και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Η συμμετοχή όλων είναι αυτή που κατατάσσει το Παράρτημά μας στις πρώτες θέσεις πανελληνίως αλλά και η κινητήριος δύναμη για την επίτευξη των στόχων που κάθε φορά θέτουμε.

Ο συνδυασμός μας «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ευρεία πλειοψηφία και γι’ αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η συγκεκριμένη όσο και αναλυτική πρόταση που καταθέσαμε προεκλογικά έτυχε της αποδοχής και της εμπιστοσύνης των συναδέλφων μας και αυτή θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο, με εμπειρία, γνώση και οδηγό το συμφέρον των συναδέλφων Γεωτεχνικών και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

Η συμμετοχή Γεωτεχνικών από όλους τους επαγγελματικούς χώρους καθώς και η συνέπεια που διακρίνει διαχρονικά τη δράση μας, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία των προσπαθειών μας.

Η συνένωση προσπαθειών και δυνάμεων από όπου και αν προέρχονται είναι η βασική μας προτεραιότητα καθώς απέναντί μας είναι μόνο τα προβλήματα, στην προσπάθεια επίλυσης των οποίων, κανείς μας δεν πρέπει να απουσιάζει.

Με τιμή

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

This entry was posted on Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, 2014 at 21:11 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply