Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο του

ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤΟ ΠΑΟΚ συνέχισε αήττητος την πορεία του στην φετινή Α1 μπάσκετ ανδρών, καθώς επικράτησε και του Κόροιβου Αμαλιάδας στο «Παλατάκι» (ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας 84-71) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Την ίδια ώρα, Ο Κολοσσός επικράτησε του Πανελευσινιακού στη Ρόδο (Κολοσσός Ρόδου – Πανελευσινιακός 83-68) και έφτασε τις δύο νίκες, ενώ η Κηφισιά έφτασε τις τρεις, αφού υπέταξε τον Απόλλωνα (ΑΕΝ Κηφισιάς – Απόλλων Πάτρας 63-54).

Τέλος, το Ρέθυμνο κράτησε το αήττητο της έδρας του απέναντι και στον Πανιώνιο (ΑΓΟ Ρεθύμνου – Πανιώνιος 75-65) που μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ ο Άρης πέρασε δύσκολα από τη Δράμα (ΚΑΟ Δράμας – Άρης 70-74).

Την Κυριακή Τρίκαλα – Παναθηναϊκός (17:00) και τη Δευτέρα ΑΕΚ – Ολυμπιακός (19:00).

Σε αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής (1-3/11/2014) της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

4η Αγωνιστική (1-3/11/2014)
Κολοσσός Ρόδου-Πανελευσινιακός 83-68
ΑΓΟ Ρεθύμνου-Πανιώνιος 75-65
ΠΑΟΚ-Κόροιβος Αμαλιάδας 84-71
ΚΑΟ Δράμας-Άρης 70-74
ΑΕ Νέας Κηφισιάς-Απόλλων Πατρών 63-54
Τρίκαλα-Παναθηναϊκός 2/11
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Β.

ΑΕ Νέας Κηφισιάς 7
Ρέθυμνο 7
Παναθηναϊκός 6 -3αγ.
Άρης 6 -3αγ.
ΠΑΟΚ 6 -3αγ.
Κολοσσός Ρόδου 6
Ολυμπιακός 5 -3αγ.
Τρίκαλα 5 -3αγ.
ΚΑΟ Δράμας 5
Απόλλων Πατρών 5
Κόροιβος Αμαλιάδας 5
ΑΕΚ 4 -3αγ.
Πανιώνιος 4
Πανελευσινιακός 4

*Εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην έφεση των κιτρίνων για τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ που είχε διακοπεί με υπαιτιότητα των γηπεδούχων

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο του

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο τουΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μετά από αρκετό «ψάξιμο», η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του νεαρού τεχνικού, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το who is who του Έλληνα κόουτς

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Μαρτίου του 1967. Άρχισε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 19 ετών από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το 1997 πήγε στον ΠΑΟΚ και το 1999 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη.

Υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού αρχικά ως άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας και μετέπειτα των Πίνι Γκέρσον και Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ως άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009 με την Εθνική Ελλάδος ενώ ήταν άμεσος συνεργάτης του Λιθουανού τεχνικού και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με τη ρωσική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ρωσίας, αλλά και τη VTB League ενώ τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Έχει διατελέσει πρώτος προπονητής, εκτός από τον ΠΑΟΚ και στον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και στον Πανιώνιο».

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.