Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Oλοκληρώθηκαν οι ετήσιες Εκθέσεις Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας (εικόνες)

31 Οκτωβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

troxaia 1

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ετήσιες Εκθέσεις Τροχαίας που διοργανώθηκαν από τα Τμήματα Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των οποίων έλαβαν χώρα διάφορες εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένες ενημερωτικές δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις των Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Πτολεμαΐδας εντάσσονται στο πλέγμα των αδιάλειπτων προσπαθειών που καταβάλλονται από την Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στην εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω Εκθέσεων και με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές διαλέξεις και δράσεις από Αξιωματικούς των Τμημάτων Τροχαίας και εξειδικευμένους ομιλητές, με τη συνδρομή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Ομίλου Μοτοσυκλετιστών καθώς και άλλων οργανώσεων.

Τις προαναφερόμενες Εκθέσεις επισκέφθηκαν πολλοί μαθητές, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι επιστημονικών κλάδων και πολίτες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις δράσεις, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε σε αυτούς σχετικό ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Ακόμα, οι μαθητές παρακολούθησαν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης δίτροχων, ενώ οι ενήλικες συμμετείχαν σε οδήγηση με προσομοιωτή προκειμένου οι ίδιοι να διαπιστώσουν τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα οποία αποτελούν τα κύρια αίτια πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

troxaia 5

troxaia 4

troxaia 3

troxaia 2

troxaia 1

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στo πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των μαθητών για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με απώτερο στόχο την μείωση πρόκλησης των τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχίσει μελλοντικά τη διοργάνωση παρόμοιων δράσεων.

This entry was posted on Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 2014 at 15:55 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply