Τη φριχτή ιστορία ανακάλυψε ο πατέρας των δύο παιδιών, όταν έπιασε επ’ αυτοφώρω τον πατέρα του να να ασελγεί στη μικρή του κόρη. Του επέβαλαν ποινή κάθειρξης 25 ετών

viasmosΟ 82χρονος από το χωριό της Δημοτικής Ενότητας Λευκασίου στην Αχαϊα, κατηγορείται για ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση των δύο εγγονιών του, ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών.

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας, ακούστηκαν φρικιαστικές λεπτομέρειες. Ολα εκτυλίσσονταν -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τις 23 Ιουλίου του 2008.

Η φριχτή αποκάλυψη ήρθε από τον γιο, ο οποίος έπιασε τον πατέρα του την ώρα που προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος της μικρής του κόρης.

«Δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι αυτό που έβλεπα ήταν αλήθεια», είπε στους δικαστές ο πατέρας των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απειλούσε τα παιδιά ότι εάν μιλούσαν, θα τα σκότωνε. Αμέσως μετά, ο ηλικιωμένος, έφυγε από το χωριό και πήγε να μείνει στο Αίγιο.

Σε βάρος του 82χρονου, υποβλήθηκε μήνυση μετά την εξέταση του ιατροδικαστή. Ο κατηγορούμενος δεν δέχτηκε καμία κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν είχε προβεί στις πράξεις που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο.

Οι δικαστές δεν μείωσαν την πρωτόδικη ποινή κάθειρξης των 25 ετών.

 patrastimes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.