«Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμύρων»…

STO 4Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (31 Οκτωβρίου 2014),  υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη, συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμύρων».

STO 3Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε τη σημασία συντονισμού που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των αρμόδιων φορέων ώστε να υπάρχει έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινόμενων του προκύπτουν.

STO 2Στη συζήτηση έγινε ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη των φαινόμενων αλλά και αντιμετώπισή τους όταν χρειαστεί.

STO 1

STO 4

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος και Χρήστος Πέτρου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας και ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.