Ρίκι Χίκμαν: Θα είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα
FENERMPAXTSEΥποψιασμένος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο Ρίκι Χίκμαν. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ περιμένει ένα δύσκολο ματς, ενώ αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πιθανότητα να κατακτήσει ΚΑΙ φέτος την Ευρωλίγκα μετά την περσινή του επιτυχία με τη Μακάμπι.

-την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να βρεθείς, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ παθιασμένος. Επίσης το γεγονός ότι ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι κάτι σαν θρύλος εκεί, θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα».

-τη συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς: «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, ψυχολογικά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι σαν να δίνεις κάθε μέρα ένα τεστ και πρέπει να βρίσκεσαι στην τσίτα».

-τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού: «Ο Διαμαντίδης ήταν πάντα και παραμένει η ψυχή και η καρδιά της ομάδας με το παιχνίδι του στο πικ εν ρολ. Επίσης σημαντικοί είναι οι Γκιστ και Σλότερ, ενώ γενικά η περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

-το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα:
«Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Θα μετρήσει το πώς θα δέσουμε σαν ομάδα και ελπίζω να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.