Για σπάνιο λόγο τιμωρήθηκε ο γνωστός άγγλος ρέφερι Μαρκ Κλάτενμπεργκ
diaiththsΑρκετά ήταν τα «παραπτώματα» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τα οποία του στοίχησαν τη συμμετοχή του στους πίνακες διαιτησίας για την ερχόμενη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Άγγλος ρέφερι παραβίασε το πρωτόκολλο και έτσι ήταν αναπόφευκτη η ποινή του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα στο Νησί, ο 39χρονος ρέφερι ταξίδεψε με το δικό του αυτοκίνητο για να «σφυρίξει» τον αγώνα της Γουέστ Μπομ με την Κρίσταλ Πάλας, επειδή ήθελε να επιστρέψει γρήγορα στο Νιούκαστλ και να παρακολουθήσει από κοντά μία… συναυλία του Εντ Σίραν!

Ωστόσο, οι κανονισμοί της FA είναι αυστηροί και για λόγους ασφαλείας και ακεραιότητας ο διαιτητής πρέπει να ταξιδεύει μαζί με τους βοηθούς του για το γήπεδο που έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν κάποια αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, και ενώ βρισκόταν στο αμάξι του, μίλησε με τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Νιλ Γουόρνοκ. Όμως και αυτό απαγορεύεται, αφού το πρωτόκολλο αναφέρει πως ο διαιτητής μπορεί να μιλήσει με τους προπονητές, μόνο αν οι βοηθοί του είναι παρόντες ή αν έχει πάρει την άδεια από τον παρατηρητή.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.