Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μοιράζουν χρυσάφι στο Ντουμπάι σε όποιον αφήνει το αυτοκίνητο και παίρνει το λεωφορείο

Οκτώβριος 26th, 2014 by Χρήστος Μίμης

22Λεφτά υπάρχουν στο Ντουμπάι. Οπότε, όλα τα προβλήματα λύνονται με αυτά. Οπως για παράδειγμα το κυκλοφοριακό στους δρόμους του εμιράτου, το οποίο θα αντιμετωπιστεί με… χρυσάφι.

Προκειμένου λοιπόν να κάνουν τους πολίτες να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ και να κινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους έταξαν χρυσάφι. Σε όσους το πράξουν, θα δοθούν 4 κιλά του πολύτιμου λίθου, μέσα από κληρώσεις που θα γίνουν για μία εβδομάδα, ενώ θα υπάρξουν κι άλλα δώρα, που σε συνολική τους αξία φτάνουν τα 275.000 δολάρια.

«Θέλουμε να απεξαρτηθεί από τα ΙΧ του και να στραφεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς», είπε ο Γιουσούφ Αλ Αλί του υπουργείου Μεταφορών, μιλώντας στο BBC. Το Ντουμπάι έχει το υψηλότερο ποσοστό κατοχής οχημάτων στον κόσμο, καθώς αντιστοιχούν 2,3 αυτοκίνητα σε κάθε οικογένεια


iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, Οκτώβριος 26th, 2014 at 19:21 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply