NEMESIS SUPER CARΤο Nemesis RR θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα σε 2.8 δευτερόλεπτα αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα πάνω από 450 χλμ./ώρα, όπως υποστηρίζει η εταιρία.

Είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στο να πάρουμε στα σοβαρά νέες εταιρίες, που έχουν πολύ λίγα πράγματα να δείξουν. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, οι φιλοδοξίες μπορεί να φαντάζουν αστείες, μέχρι βέβαια να δείξουν κάτι, το οποίο θα αποδεικνύει πως η συγκεκριμένη ιδέα τους μπορεί να υλοποιηθεί.


Πραγματικά, ο σκεπτικισμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την νεοσύστατη αμερικάνικη εταιρία “Trion Supercars” , πολύ θα θέλαμε να αποδειχθεί λάθος.

Η νεοσύστατη εταιρία “Trion Supercars” ισχυρίζεται ότι θέλει να κατασκευάσει ένα super car με ιπποδύναμη 2.000 αλόγων αλλά και διάφορες άλλες παραλλαγές, οι οποίες θα είναι ηλεκτρικές εκδόσεις και θα αποδίδουν περίπου στα 1.000 άλογα.

Όσον αφορά το μοντέλο των 2.000 αλόγων, θα ονομάζεται Nemesis RR. Λογικά η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 50 μοντέλα και η δύναμη του θα αντλείται από έναν 9λιτρο twin turbo V8 κινητήρα. Προφανώς το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο.

Τα πρωτότυπα μοντέλα θα κατασκευασθούν από την N2A Motors της Καλιφόρνια και θα είναι έτοιμα στις αρχές του 2016. Το Nemesis RR θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα σε 2.8 δευτερόλεπτα αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα πάνω από 450 χλμ./ώρα, όπως υποστηρίζει η εταιρία.


Δημήτρης Δοντάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.