Έφυγαν με καραμπίνα…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό δύο ατόμων που λήστεψαν σπίτι στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, αφού πρώτα έδεσαν σε διαφορετικά σημεία, μάνα και γιο!

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με συνεχή μπλόκα στην Εγνατία Οδό αλλά και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου, σχολαστικούς ελέγχους οχημάτων ακόμη και λεωφορείων.

Το σπίτι που είχε στοχοποιηθεί από τους δύο αγνώστους βρίσκεται έξω από τον οικισμό της Χρυσοβίτσας.

Τα δύο άτομα, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, βρήκαν αρχικά στο στάβλο έναν 40χρονο.

Τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στον κορμό ενός δέντρου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σπίτι όπου βρήκαν την 74χρονη μητέρα του. Την έδεσαν κι εκείνη και με την ησυχία τους πλέον έψαξαν όλο το σπίτι.

Στην κατοικία δεν υπήρχαν χρήματα. Έτσι οι δύο άγνωστοι, ηλικίας 25 μέχρι 30 ετών περίπου, πήραν μία καραμπίνα κι εξαφανίστηκαν.

Μετά από αρκετή ώρα η 74χρονη κατάφερε να λυθεί κι ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και μετά από αναζήτηση εντόπισαν και τον γιο της δεμένο στο δέντρο, σε απόσταση εκατόν πενήντα περίπου μέτρων από το σπίτι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών καθώς εκτιμά την υπόθεση ως ιδιαίτερα σοβαρή.

«Χτενίζει» την περιοχή της Μπαλντούμας η Αστυνομία… Σοκάρει ο τρόπος που έδρασαν στη Χρυσοβίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2
Στην περιοχή της Μπαλντούμας επικεντρώνεται την τελευταία ώρα η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που χθες το απόγευμα, έδεσαν μάνα και γιο στη Χρυσοβίτσα, έψαξαν το σπίτι κι έφυγαν παίρνοντας μία κυνηγετική καραμπίνα.

Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος δεκάδες αστυνομικοί που χτενίζουν την παραποτάμια περιοχή ενώ έχουν μεταφερθεί και οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει βάσιμες ενδείξεις ότι ο ένας τουλάχιστον από τους δύο δράστες κινείται στην περιοχή.

Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα με ένα πρωτοφανή ανθρωποκυνηγητό στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Δροσοχώρι μέχρι το Περιστέρι.

Τα δύο άτομα, τριάντα χρονών περίπου, έφυγαν πεζοί μετά το χτύπημα στη Χρυσοβίτσα κι είναι άγνωστο αν κινήθηκαν με όχημα ή όχι.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν πάντως και τις μαρτυρίες κατοίκων φαίνεται ότι σε όλη τη διάρκεια της νύχτας κρύβονταν στην ευρύτερη περιοχή της Μπαλντούμας όπου επικεντρώνεται η έρευνα.

Οι δύο άγνωστοι, με την απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησαν στη Χρυσοβίτσα μάνα και γιο. Αρχικά εντόπισαν τον 45χρονο, ο οποίος βρίσκονταν στο στάβλο και τον έδεσαν σε δέντρο και στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου ακινητοποίησαν κι έδεσαν την 74χρονη μητέρα του.

Έκαναν το σπίτι άνω κάτω και φεύγοντας πήραν μία κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα ο 45χρονος.

Μετά από κάποια ώρα, η 74χρονη κατάφερε να λυθεί κι ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και βρήκαν δεμένο στο δέντρο το γιο της ενώ από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο δραστών.

epiruspost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.