Την ειδική μονάδα που νοσηλεύεται θα εγκαταλείψει ο εικονολήπτης του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, που μολύνθηκε από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου της Νεμπράσκα που νοσηλεύεται, έχει αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου ο Ασόκα Μούκπο και θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ρόντ Άιλαντ.

“Το να θεραπευτείς από τον ιό Έμπολα είναι ένα συναίσθημα που σε καθιστά πραγματικά ταπεινό” δήλωσε ο Ασόκα Μούκπο και πρόσθεσε: “Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ. Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι ζωντανός”.

Ο εικονολήπτης βρίσκονταν περίπου μια εβδομάδα στην Μονρόβια πρωτεύουσα της Λιβερίας και κάλυπτε την επιδημία για λογαριασμό του NBC, όταν αρρώστησε. Μεταφέρθηκε στη Νεμπράσκα όπου και νοσηλεύονταν σε ειδική μονάδα από τις 6 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ καλύτερη είναι η πορεία της υγείας της νοσηλεύτριας Νίνα Φαμ, η οποία νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Μπεθέσντα του Μέριλαντ, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.