IMG_20141017_112055Συνάντηση με το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και τα συμβούλια και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών πραγματοποίησε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κ. Παρασκευής Τόπη.

Ο κ. Δασταμάνης δεσμεύτηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται δίπλα σε όλους χωρίς διακρίσεις και μεταξύ των στόχων που έθεσε είναι η ταχεία και άμεση λύση θεμάτων της καθημερινότητας με τη συνεργασία τους.

Από την πλευρά τους οι Τοπικοί είχαν την ευκαιρία να θέσουν υπ’ όψιν του Δημάρχου τα ιδιαίτερα προβλήματα των κοινοτήτων τους και να ενημερωθούν μεταξύ άλλων και για τις αρμοδιότητες τους.

dastam 1Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.