ΑΡΗΣΤην οριστική διακοπή στο παιχνίδι του Αρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, με συνέπεια την κατακύρωσή του υπέρ του «Δικεφάλου», αποφάσισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης. Παρά την επίμονη προσπάθεια των διοικούντων τον Αρη και του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, να τους αλλάξουν γνώμη και να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τη συνέχιση του ματς, η επιλογή τους παρέμεινε σταθερή.


Εκλεισαν το φύλλο αγώνα, λίγο πριν συμπληρωθούν δύο ώρες από τη δεύτερη διακοπή στον αγώνα (σ.σ. με το σκορ στο 31-33 για τον ΠΑΟΚ και 42” να απομένουν για την ολοκλήρωση του ημοχρόνου) και ζήτησαν από τους αρχηγούς των ομάδων να το υπογράψουν.

Το παιχνίδι διακόπηκε, αρχικά λόγω τραυματισμού του διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου, από αντικείμενο που έριξαν οπαδοί του Αρη από την κερκίδα, εξαιτίας του οποίου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άρης – ΠΑΟΚ Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Nick Galis Hall:


Λίγο πριν από το ημίχρονο υπήρξε νέα διακοπή λόγω αντικειμένου που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και δόθηκε η εντολή για εκκένωση του γηπέδου.

Αυτό άργησε χαρακτηριστικά να συμβεί και οι διαιτητές αποφάσισαν να κλείσουν το Φ.Α. με τον Αρη να κινδυνεύει εκτός από μηδενισμό στο ματς, να υποστεί και βαριά ποινή τιμωρίας.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.