Γιατί τον έδιωξαν

LONDINOΦαίνεται πως το συνήθειό του να κλέβει τσάντες από τους θαμώνες των μαγαζιών θα τον κάνει να αλλάξει πόλη.

Ο Rodney Williams, που είχε συνήθεια να αρπάζει τσάντες και κινητά τηλέφωνα από θαμώνες σε μπαρ και εστιατόρια, φαίνεται πως μόλις εκτίσει την ποινή των τεσσάρων ετών που του επιβλήθηκε θα πρέπει να αλλάξει και πόλη, καθώς του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε κάθε μπαρ και εστιατόριο σε ακτίνα 600 μιλίων από το Λονδίνο, όπου δραστηριοποιούνταν! Είναι η πρώτη φορά που το δικαστήριο επιβάλει μια τέτοια απαγόρευση σε κάποιον εγκληματία.
Ο Rodney πιάστηκε από μια κάμερα την ώρα που έκλεβε την τσάντα από μια κοπέλα σε ενα μπαρ. Ο 25χρονος ληστής θα πρέπει μέχρι και τα 59 του χρόνια να μην πλησιάσει κάποιο από τα μαγαζιά της πόλης του, εκτός και αν ο ιδιοκτήτης κάποιου μαγαζιού τού δώσει ειδική άδεια ότι τον δέχεται, αλλά από την άλλη ποιος θα δεχόταν στο μαγαζί του έναν τέτοιο κλέφτη; Μάλλον ο δύστυχος άνδρας θα πρέπει να αλλάξει τόπο διαμονής όταν βγει από την φυλακή, ειδάλλως θα πρέπει να κάνει υπομονή για μερικά χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.