ΤΡΟΧΑΙΟΕνας 23χρονος αστυνομικός και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο που έγινε το πρωί της Τετάρτης στη Λ. Πέτρου Ράλλη, ενώ «μάχη» δίνει μία 24χρονη που ακρωτηριάστηκε.

Ο αστυφύλακας Αναστάσιος Χριστοδουλίδης, που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτης Αλλοδαπών Αττικής είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε θανάσιμα στο τροχαίο, ενώ πήγαινε σε επιμορφωτικό σεμινάριο.

Πέθανε και η 24χρονη που ακρωτηρίασε χθες το φονικό Smart
Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της η 24χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά χθες κατά τη διάρκεια του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη.

Η νεαρή γυναίκα ήταν μία από τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου και μάλιστα η σοβαρότερα τραυματισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ακρωτηριαστεί στο τροχαίο (είχε χάσει το πόδι της) και είχε υποστεί βλάβες στα περισσότερα ζωτικά όργανα. Αμέσως μετά τη μεταφορά της στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και σήμερα το πρωί κατέληξε.

Ο οδηγός του Smart που προκάλεσε το μακελειό στη Λ. Πέτρου Ράλλη είναι ο Μάριαν Ερβις. Ο 27χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι είναι επιληπτικός και ότι έπαθε κρίση την ώρα που οδηγούσε, προκαλώντας το τραγικό δυστύχημα. Ο οδηγός- που έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος- θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Smart τράκαρε με ταξί και δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε πεζούς και παρκαρισμένα ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία δύο άνθρωποι και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Δείτε την τρελή πορεία του Smart από το 21ο δευτερόλεπτο του παρακάτω βίντεο του Greek-iΝews.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.