Πανικός στους επιβάτες, αναγκαστική προσγείωση
AEROPLANOΤρόμος στους αιθέρες, όταν εν πτήσει… ξηλώθηκαν οι τοίχοι της καμπίνας σε ένα αεροσκάφος της American Airlines! Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν και το πλήρωμα αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Όλα συνέβησαν σε μια πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Ντάλλας. Επιβάτες είπαν ότι αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ένιωσαν την άτρακτο του Boeing 757 της American Airlines να ταρακουνιέται βίαια και να ακούγεται έντονος θόρυβος.

Έκπληκτοι οι επιβάτες άρχισαν να τρομοκρατούνται όταν διαπίστωσαν ότι εμφανίστηκαν ρωγμές στην καμπίνα επιβατών και από τις δύο πλευρές, ενώ ένιωσαν και αλλαγή στην πίεση της καμπίνας.

Επιβάτης είχε την ψυχραιμία να… ποστάρει στο Facebook!

«Οι ρωγμές έγιναν σε όλη τη σειρά 14, από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα», είπε ένας από τους ταξιδιώτες της πτήσης.

«Εντελώς ξαφνικά, ακούσαμε δυνατά ποπ ποπ ποπ και αυτόν τον ήχο που ακούγεται όταν ξηλώνεται κάτι. Ήταν λες και μπάλες του μπόουλινγκ έπεφταν από τα ντουλαπάκια της καμπίνας».

Ο 32χρονος επιβάτης, που καθόταν δύο σειρές πίσω από εκεί όπου παρατηρήθηκαν οι ρωγμές, είχε την ψυχραιμία να βγάλει φωτογραφίες και να τις… ποστάρει στο Facebook, αλλά και να στείλει μήνυμα στη γυναίκα του, που τον περίμενε στο Ντάλας.

«Αποσυμπίεση στην πτήση 2293 των AA και άρχισε να διαλύεται στον αέρα. Παρακαλώ, προσευχηθείτε για μας», ήταν μια από τις αναρτήσεις του.

Οι πιλότοι πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση με ασφάλεια.

Οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές δήλωσαν, σύμφωνα με την Daily Mail, πως θα συνεργαστούν με την American Airlines ώστε να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα πριν το αεροσκάφος πετάξει ξανά.

Ο εκπρόσωπος της AA Matt Miller είπε πως τα αίτια ερευνώνται και πιθανολόγησε ότι ενδέχεται να πρόκειται για βλάβη στους αεραγωγούς. Είπε επίσης, ότι η καμπίνα επιβατών δεν αποσυμπιέστηκε και δεν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.