ΤΡΟΧΑΙΑΑνακοινώνεται ότι, από το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 22-10-2014, στο Παλαιοντολογικό και Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας θα διοργανωθεί Έκθεση Τροχαίας και θα πραγματοποιηθούν άλλες εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014 θα λάβει χώρα παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας από την Τροχαία Πτολεμαΐδας σε μαθητές σχολείων.

Επίσης, κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα θα παρουσιασθεί διαδραστικό πρόγραμμα για την οδική ασφάλεια σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής και μιας γυμνάστριας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης δίτροχων από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Πτολεμαΐδας.

Ακόμα, την Παρασκευή 17.10.2014 και βραδινές ώρες θα διενεργηθούν έλεγχοι μέθης από το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας και ενημέρωση σε οδηγούς και πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να παρευρίσκονται στα σημεία ελέγχων.

Ακολούθως, το Σάββατο 18.10.2014 και πρωινές ώρες στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης θα υπάρχει ενημέρωση των πολιτών και βιωματικές δράσεις για την καθημερινή μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία, στην οποία θα συμμετέχει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό τις ώρες 09.00΄ έως 13.00΄ και 18.00΄έως 21.00΄ για τις καθημερινές και από 09.00΄έως 13.00΄ το Σαββατοκύριακο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.